Yritys

Ke-hu tuotemerkki julkaistiin tammikuussa 2014, kun toimme markkinoille suomessa valmistetut ennennäkemättömän värikkäät ja samalla laadukkaat hyvän mielen palkkalelut. Ke-hu tuotemerkin takana on suomalainen pienyritys, lelut tuotetaan vastuullisesti. Freeshit ideat leluihimme saamme leikeistä koiriemme kanssa, asiakkaiden toiveista sekä koiraharrastuskenttää aktiiviesti seuraamalla.

 

Tavoitteenamme on luoda laadukkaita tuotteita, joista on iloa koirille sekä omistajille.

 

Ke-hu lelut on luotu alunperin palkkaleluiksi harrastekoirille, omistajan ja koiran väliseen aktiiviseen leikkiin. Käytämme tunnettujen ja turvallisiksi todettujen leluvalmistajien leluja, kuten palloja, joihin liitämme Ke-hu joustokahvan. Täten tuunaamme leluja uuteen suuntaan Ke-hu näkemyksen mukaisesti. Ke-hu on yhtäkuin joustokahva ja muut lelujen lisäosat, jotka ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

JOKAINEN KOIRA ANSAITSEE KE-HUN!Arvomme

Aidosti suomalainen

Ke-hu lelut on kehitetty ja myös valmistettu täysin suomessa, eli Ke-hu on 100% suomalainen.

 

Turkiton tuotemerkki

Fur Free Retailer on kansainvälinen merkintäjärjestelmä, johon Ke-hu on sitoutunut. Tuotteissamme ei käytetä aitoja turkiksia.

 

 

Yhteiskunta

Ke-hulla on alihankintasopimus Toimintakeskus Kettusen kanssa. Tuusulan kunnan toimintakeskuksessa tarjotaan kehitysvammaisille henkilöille työtoimintaa. Työtoiminta antaa päivälle sisältöä, hyvinvointia sekä tarpeellisuuden ja osallisuuden tunnetta. Kettusessa leikataan ja ommellaan Ke-hu fleeceosia.


Ympäristö

Ke-hu valmistusprosessissa syntyvät paperi, pahvi, muovi ja tekstiilijätteet kierrätetään. Jätteen määrä minimoidaan. Esimerkiksi tekstiilien jämäpaloja käytetään hyödyksi lelujen täytteinä.

Mikä tämä on? Valitse "Muista minut" käyttääksesi ostoskoria tällä tietokoneella, vaikka et ole kirjautunut sisään.