Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot koskevat vain Suomeen toimitettavia tilauksia.

Ke-hu / Kepeä Taival
Y-tunnus 2072467-1
Toimipaikka Tuusula
info@ke-hu.fi
040-5845810

www.ke-hu.fi on suomessa toimiva verkkokauppa.

1.Tilaaminen

Tilaajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt, tai hänellä tulee olla holhoojan suostumus tilauksen tekemiseen.

Tarkistathan tilauksen huolellisesti ennen maksua, jotta tuotteiden värit, kappalemäärät ja koot ovat oikein. Tarkista myös toimitusosoitteen oikeellisuus. Emme valitettavasti voi vastata väärän osoitetiedon takia hukkuneista toimituksista.

Verkkokaupan kautta tehty tilaus on sitova. Saat tilauksesta vahvistuksen sähköpostiin. Nettikaupan hinnat sisältävän arvonlisäveron 24%.

2. Maksaminen

Ke-hu verkkokaupan maksupalveluvälittäjä on Checkout Oy. Se on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Joka välittää maksusi verkkokauppiaalle.

Lisäksi voit maksaa verkkokaupassa useimmill malksukorteilla. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

 

Lisäksi tarjolla on muita joustavia maksuvaihtoehtoja, katso lisätiedot alla olevasta linkistä:

 

Checkout -palvelun maksuehdot

Verkkokaupassa on mahdollisuus maksaa myös turvallisella ja suositulla PayPal – maksunvälityspalvelulla.

3. Toimitus

Tuotteet pakataan ja lähetetään yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tilaukset ovat perillä yleensä 1-4 arkipäivässä lähetyksestä, valitusta toimitustavasta riippuen.

Ke-hu nettikaupan tuotteet toimittaa Posti tai Matkahuolto. Näet postitushinnat ostoskorissa "Laske lähetyskulut ja vero" välilehdellä.

Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu tilaus tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.

Kepeä Taival nettikaupassa on reaaliaikaisesti muuttuva varastosaldo, jos jokin tuote on tilapäisesti

4. Lunastamaton toimitus

Mikäli asiakas ei lunasta toimitettua lähetystä postista, vastaa asiakas myyjälle siitä aiheutuneista kuluista. Lähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole tilauksen peruminen.

5. Palautukset

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautus on maksullinen.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja puhdas. Tuotteen tulisi olla alkuperäispakkauksessa, mukanaan kaikki toimitettu materiaali.

Asiakaspalautuksemme hoitaa Posti. Pakkaathan tuotteen postitusta varten huolellisesti, ettei se vaurioidu kuljetuksessa. Lisätkää vielä lähetyksen sisälle yhteystietonne, jotta osaamme kohdentaa palautuksen.

Tuote tulee olla palautunut 14 päivän kuluttua sen vastaanottamisesta, huomioithan että asiakaspalautuspostin kulku voi viedä jopa 3-5 työpäivää, joten teethän palautuksen mahdollisimman pian.

Säilyttäkää kuitti palautuksesta.

Postin asiakaspalautusnumeromme on: 639308
Kirjoita numero ja teksti "Asiakaspalautus" kuoren päälle.

Asiakaspalautuksen osoite:
Ke-hu / Kepeä Taival
Hernemäentie 36
04330 Lahela

Teitä ei veloiteta palautuksen lähetyksen yhteydessä ja voitte jättää sen jonottamatta Postin palvelupisteeseen.

Käsittelemme palautuksen kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa sen saapumisesta.

Hyvitys tehdään samalle maksutavalle, jota olette käyttäneet verkkokauppaostosta tehdessänne. Palautuskulu on 5,90 €, joka vähennetään hyvityksen loppusummasta.

6. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Pyrimme pakkaamaan tuotteet huolellisesti, mutta kuljetusvaurioiden mahdollisuus on olemassa.

Asiakkaan on hyvä tarkistaa postista noutamansa lähetyksen kunto heti lähetystä vastaanottaessa postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti näyttää kärsineen kuljetuksessa, se on hyvä avata virkailijan edelleen läsnäollessa ja tarkistaa onko tuote vaurioitunut. Jos näin on, on asiasta tehtävä heti vahinkoilmoitus postikonttorilla.

Posti on korvausvelvollinen kuljetuksen aikana tuotteelle tapahtuvista vaurioista.

7. Ehtojen muuttaminen

Ke-hu pidättää itsellään oikeuden muuttaa verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoja. Ajantasaiset tilaus- ja toimitusehdot löytyvät tästä dokumentista. Tekemällä tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot.

1.3