Ke-hu Running Contacts

Ke-hu Running Contacts

23,90 €
Ke-hu on suomalainen palkkaleluvalmistaja.

Ke-hu Running Contacts on lelu kaikille agilityn juoksareihin hurahtaneille!
23,90 €
- +
  • Saatavuus Varastossa
Kuvaus

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.
Ke-hu Running Contacts -vetolelu on luotu inspiraationa agilitykoirien juoksupuomi suoritustapa. Juoksupuomi vaatii paljon toistoja, joten loimme lelun josta riittää iloa ahkerasti treenaavalle koiralle ja omistajalle. Olkoon lelusta iloa kaikille juoksareihin hurahtaneille, Me sydän RC!
Ke-hu Running Contacts -palkkalelussa on JW Petsin laadukas verkkopallo. Pallo on joustava ja pehmeä. Lelun varressa on lyhytnukkaista keinoturkista sekä jousto-osa, kahvassa on fleecepehmuste.

Kokotaulukko
M - Pallon korkeus n. 8,5 cm, lelun kokonaispituus on n. 50 cm. Medi ja maxi koirille.
L - Pallon korkeus n. 13 cm, lelun kokonaispituus on n. 56 cm Maxi koirille.

Värivaihtoehdot:
Väri valitaan pallon värin mukaan. Sinisessä ja vihreässä lelussa on vihreä keinoturkis ja turkoosi kahvafleece. Punaisessa lelussa on vaaleanpunainen keinoturkis ja pinkki kahvafleece.


Ke-hu Running Contacts lelun kestävyys on keskitasoa.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.
Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.
Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Lisätiedot
Valmistaja Ke-hu
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Ke-hu Running Contacts

Tuotteen asiasanat
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.
Loading...