Ke-hu Etna

Ke-hu Etna

23,90 €
Ke-hu on suomalainen palkkaleluvalmistaja.
Ke-hu Etna on pitkä vetolelu suositulla verkkopallolla, keinokarvalla ja pitkällä joustavalla kahvalla.
23,90 €
- +
  • Saatavuus Varastossa
Kuvaus
Suomessa valmistetut Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.

Ke-hu Etna on luotu agilitykouluttaja ammattilaiselta saatujen toiveiden mukaisesti ja nimetty hänen koiran mukaan. Etna luotiin saalistusleikkeihin, sitä on hyvä jahdata. Lisäksi pitkä Ke-hu Etna säästää ohjaajan sormia sellaisen koiran kanssa, joka lelulle tullessaan puree helposti käsistä. Materiaalivalintojen myötä se mahtuu kuitenkin taitettuna hyvin ohjaajan käteen tai taskuun. Kahvassa on pitkä kaistale lyhytnukkaista keinokarvaa, johon koira voi tarttua. Etna lelun päässä on laadukas JW:n verkkopallo, jonka sisälle voi halutessaan laittaa nameja. Kahvasta löytyy jousto sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori.

Kokotaulukko
M - Pallon kokeus n. 6,5 cm. Lelun kokonaispituus n. 73 cm.

Näin valitset lelun värin: Ensimmäisenä ilmoitetaan lelun nauhan väri, musta, neon-virheä tai neon-pinkki. Toisena ilmoitetaan Pallon väri. Eli esimerkiksi Musta-Sininen, on mustanauhainen lelu, jossa on sininen pallo ja limenvihreä karva. NeonPinkki-Punainen on pinkkinauhainen lelu, jossa on punainen pallo.
Pallon kestävyys on hyvä ja se sopii useimmille koirille.
Lelun voi pestä pesukoneessa 30 asteessa.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.
Lisätiedot
Valmistaja Ke-hu
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Ke-hu Etna

Tuotteen asiasanat
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.
Loading...