KE-HU ATOMI

Ke-hu Atomi sopii monenlaisiin olosuhteisiin. Halusitpa palkata koiraa vetisissä tai hiekkaisissa olosuhteissa, Ke-hu Atomi on helppo puhdistaa.

KE-HU VINKEÄ

Ke-hu Vinkeä on yksi suosituimmista Ke-hu malleista. Vinkuva pallo on monen koiran suosikki.

KE-HU

Jokainen koira ansaitsee Ke-Hun


YHTEISIIN LEIKKIHETKIIN

Ke-hu lelut on luotu omistajan ja koiran välisiin yhteisiin leikkihetkiin. Ne ovat omiaan harrastekäytössä, sillä jokainen koira ansaitsee Ke-hun treenin tai kisasuorituksen jälkeen.

SUOMESTA

Pallo ei ole enää vain pallo, kun sitä tuunataan suomalaisena käsityönä uusiin svääreihin. Hyvästä tulee parempi, kun siitä muotoillaan Ke-hu. Ke-hut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

SALAISUUS PIILEE KOKONAISUUDESSA

Ke-hu leluissa on monta kiehtovaa elementtiä. Joustokahva, koiraa kiinnostavat materiaalit sekä omistajaa ilahduttava värimaailma ja käyttömukavuus.

Ke-hu

Jokainen koira ansaitsee Ke-hun!


Tavoitteenamme on luoda laadukkaita tuotteita, joista on iloa koirille sekä omistajille.

Ke-hu lelut on luotu alunperin palkkaleluiksi harrastekoirille, omistajan ja koiran väliseen aktiiviseen leikkiin.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Ke-hu lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Käytämme esimerkiksi leluissamme vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Itse Ke-hu -lelu muodostuu, kun yhdistämme Suomessa suunnitellut ja valmistetut joustokahvat tarkkaan valikoituihin laadukkaisiin leluihin.
Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös omistajille.

Lue lisää

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *